Guide til fejlfinding på internet-forbindelse

Print Friendly, PDF & Email

Da der har været flere henvendelser vedr. internet eller mangel på samme, siden skiftet til Fiberby, kommer der her en kort vejledning til fejlfinding.
1. Hvis du har haft signal indtil 31. august og ikke har noget nu og ikke har ændret på noget, så kan det skyldes, at du aktivt skal tilmelde dig internet fra Fiberby. Det var gratis indtil 31/8 og derefter koster det 250 kroner i oprettelse. Dette gøres på tilmeld.fiberby.dk.
2. Hvis du oplever nedsat hastighed, så prøv i første omgang at sætte din computer til router/stik med ethernet-kabel. Den garanterede hastighed er den der leveres til stikket i lejligheden. Hastighed via WiFi svinger alt efter kvalitet/alder på router, afstand til denne, hvilket frekvensbånd man er på og hvor mange enheder der er tilsluttet. Generelt bliver signalet dårligt, hvis det skal igennem et “vådrum” (badeværelse mv.)
3. Hvis du har tilmeldt dig internet fra Fiberby og har prøvet med kabel om du har forbindelse og det stadig ikke virker, så skal du kontakte Fiberbys kundeservice på 33 23 00 99.