Vaskeri vejledning Nortec

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til vores nye vaskerier. Når du første gang skal bruge vaskeriet skal du aktivere din nøglebrik. Du kan aktivere 3 nøglebrikker til vaskeriet. Du skal bruge aktiveringskoden til at aktivere alle 3 brikker. 

Du aktiverer dine brikker således:

  1. Gå ind i vaskeriet (det er ligegyldigt hvilket vaskeri)
  2. Scan din nøglebrik på terminalen.
  3. indtast din aktiveringskode, som du har modtaget i din postkasse
  4. Vaskebrikken er nu aktiv.
  5. Gentag punkt 2-4 med alle 3 nøglebrikker.

Hvis du har aktiveret en brik, kan du altid finde din aktiveringskode på terminalen eller i e-vaskeri app’en som kan downloades her:

Google Play

App store

Du kan finde vejledning til brug af e-vaskeri her

 

Vejledning til brug af de nye terminaler

Når du har aktiveret din brik ved at holde den på briklæseren og indtaste din kode kommer denne skærm frem og du kan nu vælge hvad du vil gøre.

Start maskine

Begynd altid med at fylde tøj i maskinen og følg derefter den tilhørende vejledning. Når maskinen er fyldt og lågen er lukket, skal du fortsætte betjeningen af vaskemaskinen ved betalingssystemet.


Scan din brik, tryk direkte på betalingssystemets skærm på den vaskemaskine, som du ønsker at benytte. Herefter vil billedet til højre vises, og du kan se detaljerne for dit køb.

Til sidst skal du godkende købet ved at scanne din brik igen.

Start af Tørretumbler

Begynd altid med at fylde tøj i maskinen og følg derefter den tilhørende vejledning. Når maskinen er fyldt og lågen er lukket, skal du fortsætte betjeningen af tørretumbleren ved betalingssystemet. 


Scan din brik, tryk direkte på betalingssystemets skærm på den tørretumbler, som du ønsker at benytte. Derefter skal den ønskede tørretid indstilles, hvorefter man går videre ved tryk på OK. 


Til sidst skal du godkende købet ved at scanne din brik igen.

Reservation

For at benytte reservationsmenuen skal du trykke på ikonet, som er fremhævet på billedet til højre.


Her får du et overblik over dine eksisterende reservationer og du kan foretage nye reservationer. Ønsker du at slette en eksisterende reservation, skal du trykke på det røde kryds ud for reservationen. For at foretage en ny reservation skal du trykke på den grønne pil i nederste højre hjørne.

Maskinerne har forskellige farver afhængig af deres status. Røde maskiner er reserverede af andre, blå maskiner er ledige og grønne maskiner, har du allerede reserveret. For at reservere maskiner skal du trykke direkte på den firkant, der angiver det ønskede tidsinterval. Efter at have valgt tidsinterval skal du nu vælge en eller flere maskiner. Tryk på hver af de ønskede maskiner så fluebenet bliver grønt og afslut reservationen ved at trykke OK.

Maskinerne reserveres i to timer og holdes i 15 min efter reservationstiden inden de frigives. Du kan foretage max 4 reservationer af gangen. Du kan reservere både vaskemaskiner og tørretumblere.

Forbrugsoversigt

For at se dit forbrug igennem den sidste måned, skal du trykke på ikonet fremhævet på billedet til højre.

I bunden af listen vises det samlede forbrug for måneden. Med pilene – i nederste højre hjørne – kan man bevæge sig op og ned i listen over de enkelte posteringer.

Forbruget betales sammen med huslejen.

Afslut

Når du er færdig med at benytte betalingssystemet, skal du trykke på det røde kryds i menuen. 

Hvis du glemmer det, så er der dog ingen grund til bekymring – det er kun ved hjælp af din personlige vaskebrik, din konto kan benyttes.

da_DK