Parkeringsordningen

Print Friendly, PDF & Email

For at parkere i Tværvangen eller på det meste af Parkstykket kræves en P-tilladelse. P-tilladelserne udstedes af ejendomskontoret og bestyrelsen til beboere i afd. 28-30. For at få en tilladelse skal du naturligvis have en bil. Det er dog også muligt at få en tilladelse til en delebil. Dokumentation for dette kan kræves forevist.

Du skal underskrive en ansøgning når du skal have en P-tilladelse og ikke har en i forvejen. Af denne ansøgning fremgår vores lokale regler for parkering og disse skal til en hver tid følges. Ved gentagne brud på disse regler kan P-tilladelsen inddrages. QPark står for at opretholde disse regler, derfor er alle p-afgifter og lignende et anliggende mellem lejer og QPark. Ejendomskontoret har ingen indflydelse på dette.

Ansøgning om fast P-tilladelse kan downloades her:

Ansøgning om parkeringstilladelse

En fast P-tilladelse koster 50 kr. pr. måned og trækkes via huslejen.

Læs mere om Qpark, som står for kontrollen, her.

Derudover kan du til dine gæster købe gæsteparkerings-tilladelser, som gælder i 24 timer fra midnat. Gæsteparkerings-tilladelserne koster 10 kr. stk. og købes på ejendomskontoret.

For gratis parkering henvises til Hyrdevangen, Frederikssundsvej og Hareskovvej. Her er det Københavns Kommunes regler for parkering, der skal følges.

Har du brug for yderligere råd og vejledning er du naturligvis altid velkommen til at kontakte ejendomskontoret.

da_DK