Få et sorteringssystem til dit hjem

Print Friendly, PDF & Email

Kære naboer

Vi er med i puljen, mere affaldssortering i boligforeninger!

Om 6-7 uger vil der ske ændringer i vores affaldsområder samt mobilsug: Vi får flere affaldsbeholdere til sorteret affald og færre beholdere til restaffald, sådan at vi kommer til at udsortere 70 procent af vores affald.

I Københavns nye affaldsregulativ er det blevet bestemt, at vi maksimalt må sende 30 procent af vores affald til forbrænding som restaffald.

Det gør nemlig en kæmpe forskel, når mælkekartonen ryger i plastik og metaldåsen i metal. Det er godt for både miljø og klima.

Det bedste, du kan gøre, er at indrette et system til sortering i dit hjem. Det betyder, at du skaber plads til at sortere plast og mad- og drikkekartoner, pap, papir, metal, glas og madaffald. Vi har i affaldsudvalget to systemer til lejlighederne, en som kan være i et skab eller skuffe og en som kan stå frit i lejligheden, hvor der er plads. Du kan få en sorteringsløsning til dit hjem ved at henvende dig til bestyrelsen inden d. 9. oktober 2023.  Du kan se de to systemer her på siden.

 

Løsning 1:

En fritstående kommode i hvid med 3 skuffer af plast, som du kan bruge til at sortere plast, papir eller andet affald i som du ønsker. Du kan stille løsningen hvor du har plads i dit hjem. 

Fritstående løsning med Ikea trofast. Der er tre skuffer, som man kan indrette efter ønske til at sortere affald

Løsning 2: 

Man kan vælge en løsning til skab eller skuffe, hvis man har tilstrækkelig plads i sine køkkenskabe/skuffer. Løsningen består af 4 spande enten med 2x udtræk til skab eller en skuffeholder til skuffe. Hvis du vælger denne løsning, skriv da venligst SKAB eller SKUFFE, så vi ved hvad dit behov er.

Nederst ses 4 spande i skuffe, med skuffeholder. Øverst ses 2 spande med skabsudtræk.
Man kan stadig få 4 spande med 2x skabsudtræk

Skriv til os hvilken løsning du ønsker: Løsning 1 eller løsning 2 på AAB-afdeling28@aab.dk eller ani.aab28@aab.dk senest d. 9 oktober kl. 12:00.

venlig hilsen

Bestyrelsen og affaldsudvalget

da_DK