Information om ekstra kælderrum – bi-lejemål og 28-30 som parlamentarisk afdeling

Print Friendly, PDF & Email

Kære allesammen, og særligt jer der står på venteliste og venter på ekstra rum.

Desværre mistede jeg adgangen til bi-lejemål da vi overgik til parlamentarisk afdeling og AAB’s administration har desværre valgt at være lidt på tværs i forhold til at vi kan få adgangen tilbage til i bestyrelsen at administrere bi-lejemål.

Derfor står jeg pt. lidt i stampe og kan hverken se ventelisten eller mine liste over de ledige rum, da de er låst inde i AAB’s arkivsystem, som er den sikreste opbevaring i forhold til GDPR.

Jeg beklager meget, især til jer der akut mangler et ekstra rum og som har ventet længe på mig. Men vi arbejder på at få adgangen igen.

Mvh.

Ayoe Bestyrelsesmedlem

da_DK